Höstens öppna träningar och kurser

* Den 29/9 har vi nöjet att träna för Stina Gatel. Kursen hålls mellan kl 9-15 på Stadsberga gård och riktar sig till dig som tävlar regelbundet på temat Trail. Begränsat antal platser. Kursen kostar 375 kr för dig som Taure-medlem. Begränsat antal platser och först till kvarn gäller. Om plats finns kan även icke-medlem rida till en kostnad av 500 kr. Klubben bjuder på fika.
* Den 27/10 kör vi 2 timmar gemensam träning med tema Western Horsemanship och tränar på placering, riktning och tempo. Träningen hålls på Stadsberga gård mellan kl 10-12. Träningen kostar 100 kr för dig som Tauring och för dig som ännu inte är medlem 200 kr. Klubben bjuder på fika.
* Den 24/11 mellan kl 9-12 hålls introduktionskurs till westerns kosse-grenar. Kursen hålls på Stadsberga gård och riktar sig till dig som tävlar regelbundet och/eller är nyfiken på kosse-grenarna. Kursen kostar 375 kr för dig som Taure-medlem. Begränsat antal platser och först till kvarn gäller. Om plats finns kan även icke-medlem rida till en kostnad av 500 kr. Klubben bjuder på fika.
* Den 7/12 avslutar vi hösten med Taures julavslutning OBS Lördag – och den nu traditionsenliga glöggpleasuren, Stadsberga gård! Julfirandet pågår mellan kl 10-12. Träningen kostar 100 kr för dig som Tauring och för dig som ännu inte är medlem 200 kr. Klubben bjuder på fika, glögg och tilltugg.
Öppen träning är för alla Tauringar oavsett tävlingsvana. Kostnad 100 kr/ekipage och tillfälle för medlem. Kurs med instruktör för den tävlingsvane Tauringen kostar 300 kr/ekipage. Begränsat antal platser. Först till kvarn gäller. Kursavgift swishas till 123-593 1969 senast 10 dagar innan kurstillfället. Avbokning sker minst 4 dagar innan aktuellt tillfälle för 75% återbetald avgift. I mån av plats erbjuds även icke-medlemmar möjlighet att delta (200 kr för öppen träning och 450 kr för träning med tema).
Varmt välkommen!
Om ytterligare intresse finns för träning med annan instruktör som inte arrangeras av och med Taure, så deltar Taure gärna som sponsor ändå. Villkoret är dock då att minst 2/3 av deltagarna är Taures medlemmar.
Ride on och ha en fin sommar med mycket häst och ridning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.